Luomoa_EasyWall_7_logo3.jpg
 

Seinä tiloihin, joilta vaaditaan paljon

 

Luomoa Wall on täysin uudenlainen tapa rakentaa. Akustoivilla ja muuntojoustavilla seinäpinnoilla syntyy aidosti hyvä ympäristö.

 
 

Valitse pinta

Luomoa Wall -järjestelmällä ympäristön voi kustomoida ja akustoida, ja lisätä tilankäytön aktiivisuutta ja luovuutta. Pintamateriaaliksi voi valita mitä vain: esimerkiksi puun, levytavaran, tekstiilin, kuvituksen, akustiikka­paneelin, tussipinnan, kaakelin, korkin tai kiven. Kysy lisää vakiomateriaaleista ja uniikkiratkaisuista!

 

Valitse toiminnot

Luomoa-seinään voi integroida ja sijoitella vapaasti kaikki tarvitut toiminnot, kuten näytöt, kaiuttimet, pistorasiat, tussipinnat tai akustolevyt. Seinä kätkee siististi taakseen LVI-kanavat, sähköjohdot, pistokkeet ja muun tekniikan.

 

Muokkaa vapaasti

Ei haittaa, jos tilan käyttötarkoitus tai käyttäjä muuttuu. Osia voi siirrellä ja materiaaleja sekä toimintoja vaihtaa uusiin aina uudestaan. Jos seinä siirretään isompaan tilaan, voidaan hankkia vain puuttuvat lisäpanee­lit.

 

Palveluna suunnittelusta asennukseen

Valitse vain haluamasi pinta ja toiminnot: suunnittelu, valmistus ja asennus tehdään asiakkaalle vaivattomana kokonaispalveluna. Rakenteensa ansiosta paneelien asennus on täysin sotkuton ja hyvin nopea, joten se voidaan suorittaa siististi ja kolhuitta jo valmistuneeseenkin kohteeseen. Rakenteelle on haettu patentti.

 
 
 
 
 
 
 

missiomme

Haluamme tehdä rakentamisesta esteettistä, joustavaa ja älykästä. Sinulle.

 
 
 
 
 
 
Luomoa_EasyWall_1_k.jpg